Grupp: Huvudforum

Skräckscenario, klimat, politik och Buffet.

1
Ogilla!
244
Gilla!
2017-03-12 15:40:12

Det ruggiga är att lobby-verksamheten i USA nu baxat delstater i USA till att inte införa solenergi eller annan förnyelsebar energi i USA. I Florida bytte man ut en ledamot i energikommissionen som ville införa alternativa energilösningar. Det har aldrig hänt att man byter ut en ledamot. Men nu hände det...

Innebärande att Florida infört ett förbud att ingen annan energileverantör utöver de etablerade får erbjuda alternativa lösningar. Innebärande att det kommer att ta lång tid innan förnyelsebar energi kommer att utvecklas i USA. Buffet, hyllad, skitsnack, han är en av de största ägarna av de gamla energibolagen. Och kommer att gå till historien som en stor egoist som inte tänker på framtida generationer...

Guvenören för resp. delstat utser en el-kommitté. Ofta bestående av tre personer, de ska forma energipolitiken i delstaten. Men när de är korrupta som i Nevada som var på frammarsch och stod i frontlinjen och hela delstaten satsade enormt så ändrades kommittén och enorma pålagor sattes på förnybar energi. Vilket gjorde att alla solar-bolag gick i konkurs.

Så när en Guvenören är korrupt så finns det inget att göra. Det är en billion dollar industri och de kommer att göra allt för att förstöra allt som har med förnyelsebar energi att göra.. Det har gjort att Wall Street har fått kalla fötter gällande förnybar energi.

När dessutom Trump vill riva upp Parisavtalet och hävdar att det inte är någon fara med klimatet och 2% köpta forskare håller med så är det ungefär som: -DU GÅR TILL HUNDRA LÄKARE, 98 HÄVDAR ATT DU HAR EN SJUKDOM, MEN 2 SÄGER ATT DU INTE HAR DEN...

Buffet har köpt upp stora delar av norra Grönland som av egenintresse kommer att bli bördig mark när världen har värmts upp. Så kortsiktigt ser man inte när man nu ser den största förstörelsen i alla delar på jorden. Korallreven utanför Australien har aldrig upplevt liknande nedsöndring som nu, Antarktis som är som ett levebröd för all vegetation på södra halvklotet verkar man inte bry sig om.

Jag fattar bara inte att man är så outbildade, kommit så långt bara genom kortsiktig retorik och populism att man förstör för framtida generationer....

3
Ogilla!
241
Gilla!
2017-03-12 19:51:01
1
Ogilla!
246
Gilla!
2017-03-13 08:19:11

Jag minns larmen om säldöden. Sälarna dog inte ut...

Jag minns larmen om skogsdöden. Nu producerar väl Sverige mer skogsprodukter än någonsin...

På 70-talet oroade man sig för den annalkande istiden...

Ökenutbredning var ett stort problem, nu verkar det istället som att växtligheten ökar tack vare den högre halten koldioxid i atmosfären.

Hur gick det med Maldiverna? Har de sjunkit under havsytan ännu?

Klimathysterin hade varit trovärdigare utan klåfingriga globalistiska politiker som ser en möjlighet till mer beskattning och större makt åt sig själva.

Sen skulle jag väldigt gärna vilja veta vad som menas med "Antarktis som är som ett levebröd för all vegetation på södra halvklotet"...

1
Ogilla!
17
Gilla!
2017-03-13 13:05:50

Hittills har vi räddats av haven.

https://www.washingtonpost.com/news/energy-environment/wp/2017/03/10/the-worlds-oceans-are-storing-up-staggering-amounts-of-heat-and-its-even-more-than-we-thought/?tid=pm_business_pop&utm_term=.c39e7535ec24

Så här resonerar de outbildade. Som Tucker tror de att det finns absoluta svar.

https://youtu.be/XXKLynGG-BY

Säldöd har med gifter att göra. BarrSkogen i södra mellersta Sverige är på väg att drabbas av nya aggressiva svampangrepp och resulterar i fler skadedjur.

Många vill ha exakt svar på frågan, annars är det en ickefråga. Det är omöjligt.

Allmänheten vill veta exakt vad som kommer hända. Det är ingen som med bestämdhet vet hur scenariot utvecklar sig. Tidigare talade man om tusentals år, sedan 100 tals år, nu talar man om tiotals år.

Det många forskare vet att klimatet redan är utom kontroll. Det är bara det att få vill konstatera det offentligt.

Smältande isar gör att mer sot från utsläpp och bränder koncentreras. Detta gör isen mörkare, gråare vilket resulterar i snabbare avsmältning och mindre reflektion av solljus tillbaka i rymden. Vilket ger ännu varmare temperaturer som ger ännu snabbare avsmältning...Vilket ger torrare regnskogar och barrskogar... vilket ger fler bränder...vilket ger mörkare isar på polerna...osv

Tundran i Sibirien har börjat läcka ut metangas, som är 10ggr mer aggressiv än Co2.

Jag känner människor som bor i Norilsk norra Sibirien. Staden är byggd på 1910-1950-talet på permafrost. Husen börjar nu att sätta sig, sjunka ned och rasa.

Men hade det inte varit för människan som satte fart på koldioxidcykeln så skulle jorden successivt genom årmiljoner sakta förvandlas till en allt torrare och mindre koldioxidrik planet där växtligheten och grönskan sakta minskade.

2
Ogilla!
250
Gilla!
2017-03-13 17:20:13

#3 Tucker verkar ha alla hästar hemma och typiskt FOX NEWS..

1986 var jag på ett investerar-möte hos Jacobson & Ponsbach. Ett litet möte med med 20 deltagare. Volvo:s chefsekonom, en otroligt intelligent person höll ett föredrag om framtiden.

Han fick en fråga om hur länge tillväxten kunde pågå och svarade direkt... -TILLS POLERNA SMÄLTER...

Redan DÅ insåg man riskerna. Nu 30 år senare har det börjat.

Med tanke på korrupta USA guvernörer så finns det länder som Indien. 1,3 miljarder Indier får sin el från kolkraftverk. De försöker hitta investerare i jättelika solprojekt program. Det handlar om många miljarder $. ABB fick sin megaorder på 5,8 miljarder i januari och det kommer att fortsätta. 1,3 miljarder Indier blir snart 1,5 miljarder.

Jordens befolkning ökar lika mycket per generation som det tidigare tog 1000 år.

Som lök på laxen blir det vattenbrist, torka och dåliga skördar. Det kommer att skörda många offer. Men fortfarande finns det tomtar som inte tror på en enig forskarvärld... -Sluta läs Kalle Anka...!

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
193
Gilla!
2017-03-14 22:19:48

Men forskarna var ju SÄKRA, helt ENIGA och VISSTE att allting är människornas fel? Så detta måste vara fake news eller alternativa fakta!

http://www.reuters.com/article/us-climatechange-arctic-idUSKBN16K21V

1
Ogilla!
184
Gilla!
2017-03-15 08:36:32

russsia today, släng dig i väggen

här pågår hybridkrig för fullt, oavlönat dessutom

eller?

http://www.seasonalcharts.com/future_farmprodukte_wheat.html

0
Ogilla!
183
Gilla!
2017-03-15 08:56:45
0
Ogilla!
171
Gilla!
2017-03-15 09:33:48

#3

Tundran i Sibirien har börjat läcka ut metangas, som är 10ggr mer aggressiv än Co2.

https://www.youtube.com/watch?v=8F9ed5E54s4

mvh ominsol

2
Ogilla!
155
Gilla!
2017-03-15 12:39:10
Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.